sex for begyndere tantra massage til mænd

Tantra er nemlig meget mere end bare en besværlig, hokus-pokus-agtig form for sex, hvor mænd aldrig kommer og kvinder får sprøjteorgasmer – det er en. 9. aug Aarhus Tantramassage og Psykoterapi. Loading. Jeg afholder kursus hver måned i Aarhus for små grupper af kvinder og mænd. Alle kan. mar Vil du inspireres og lære at bringe tantra massage ind i dit parforhold, eller med til dit næste kursus for alle som føler sig som absolut begyndere og alle andre. -Er Du kvinde og savner fordybelse fremfor korttidssex? Jeg underviser step for step i tantramassage fra kvinde-til-mand og omvendt.

Sex for begyndere tantra massage til mænd -

At få en indføring i tantra-verden: Det vidunderlige ved denne type erotisk massage er, at det kan opleves og omsættes i praksis på en række forskellige måder. Nogle citater fra sidste kursus. Så skriv en kommentar.

Sex for begyndere tantra massage til mænd -

Slap af i kroppen, vær nærværende undgå at fantaseretag det roligt, se hinanden i øjnene og nyd det. Nogle vil gerne have en deltagerliste på forhånd, men det er desværre ikke muligt, da enkelte ønsker at være diskrete med deres tantrainteresse. Send this to a friend Your email Recipient email Send Cancel. Selvom tantrasex nok er mest kendt for sit udvalg af meget avancerede stillinger, så er det faktisk hamrende ligegyldigt, om I vælger en gammelkendt klassiker, eller om I kaster jer ud i en ny og spændende position. Desuden er jeg mandeterapeut og afholder mandegrupper. sex for begyndere tantra massage til mænd